Recucerirea politicului. Economia culturii in societatea capitalista PDF

Coperta Carte Recucerirea politicului. Economia culturii in societatea capitalista

Iti doresti sa citesti cartea Recucerirea politicului. Economia culturii in societatea capitalista publicata de editura Idea? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Recucerirea politicului. Economia culturii in societatea capitalista chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Recucerirea politicului. Economia culturii in societatea capitalista

Nevoia unei politici a emanciparii bazate pe adevaruri universale devine tot mai importanta in epoca globalizarii, al carei internationalism consta doar in scoaterea la iveala a fluxurilor de capital. Politicul trebuie sa-si redobindeasca relatia identitara cu adevarul, dreptatea si egalitatea (discreditate toate din cauza totalitarismelor secolului XX), fara ca prin asta sa reduca subiectul la niste abstracte principii reproductive. Din contra, subiectul trebuie reinstaurat in procesul de productie a viului, a actului creator si a actului de rezistenta. Productia subiectului nu trebuie sa serveasca la generarea substantei unui anumit popor sau unei anumite clase, nu in finalitatea teleologica a existentei (in comunism: implinirea dictaturii proletariatului; in capitalism: implinirea libertatii individuale), ci in referinta radicala la aici si acum se indeplineste productia subiectului. Marius Babias…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.