Reactie in lant, Chimie perfecta, Vol. 3 PDF

Coperta Carte Reactie in lant, Chimie perfecta, Vol. 3

Iti doresti sa citesti cartea Reactie in lant, Chimie perfecta, Vol. 3 publicata de editura Leda? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Reactie in lant, Chimie perfecta, Vol. 3 de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Reactie in lant, Chimie perfecta, Vol. 3

Acesta este al treilea volum al seriei Chimie Perfecta care a aparut incepand cu anul 2012 la editura Leda.„Cand Luis mi-a zambit si am simtit fiorul atractiei, am intrat in panica. Nu-mi permit sa las garda jos, iar un tip ca Luis e la fel de periculos ca Marco. Imi dau seama de asta dupa felul cum surade. Arata destul de inocent, dar nu ma pacaleste el pe mine. Poate pe alte fete, dar nu pe mine…“Teoretic, Nikki are dreptate. Dar practic…In viata, ea incearca sa se conduca dupa trei reguli: baietii mint ca sa-si atinga scopurile, sa nu te increzi intr-un baiat care iti spune „te iubesc“ si sa nu iesi niciodata cu un tip din cartierul de sud al oraselului Fairfield. Chiar daca parintii ei s-au nascut in Mexic, Nikki, in calitate de fiica de doctor, are mai multe in comun cu vecinii sai din nordul orasului decat cu colegii de scoala din banda Latino Blood. Dar cand il cunoaste pe Luis, este tentata sa-si incalce toate principiile.„Sunt constient ca am in mine o anumita doza de nebunie – placerea de a infrunta pericolele… simt adrenalina curgandu-mi prin vene“ – recunoaste Luis. Pentru el, cea mai mare provocare cu care s-a confruntat vreodata este cum sa o convinga pe Nikki sa-i dea o sansa unui intrus din cartierul de sud, asta pana sa devina, la randul sau, tinta noului lider al bandei Latino Blood. Vor fi oare sentimentele sale pentru Nikki suficient de puternice pentru a-l opri sa intre intr-o lume intunecata si brutala si a trai periculos tot restul vietii?Seria scrisa de Simone Elkeles din care fac parte si volumele Chimie Perfecta si Legile atractiei, a primit premiul pentru cel mai bun roman de dragoste pentru tineri acordat de Asociatia scriitorilor de Romane de Dragoste din America. De asemenea este considerat bestseller de catre New York Times, USA Today si Publishers Weekly. Acest ultim volum al seriei Chimie perfecta va dezvaluie raspunsul la intrebare!…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.