Razboiul pulberii negre, Temeraire, Vol. 3 PDF

Coperta Carte Razboiul pulberii negre, Temeraire, Vol. 3

Iti doresti sa citesti cartea Razboiul pulberii negre, Temeraire, Vol. 3 publicata de editura Nemira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Razboiul pulberii negre, Temeraire, Vol. 3 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Razboiul pulberii negre, Temeraire, Vol. 3

Din Imperiul Otoman s-au cumparat trei oua de dragon foarte pretioase, iar capitanul Laurence si uriasul dragon Temeraire trebuie sa strabata Turcia, pentru ca transportul sa ajunga in siguranta in Anglia. Cei doi ajung in tinuturile Germaniei la timp pentru a fi martori la Batalia de la Jena, se confrunta cu soldatii lui Napoleon, cu un dragon periculos din Franta si cu alte personaje de basm. Povestea nascocita de Naomi Novik, in care cititorul descopera personaje irezistibile, se citeste pe nerasuflate….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.