Razboiul pentru suprematie SUA-China si cele cinci forte care schimba lumea PDF

  Coperta Carte Razboiul pentru suprematie SUA-China si cele cinci forte care schimba lumea

  Iti doresti sa citesti cartea Razboiul pentru suprematie SUA-China si cele cinci forte care schimba lumea scrisa de Valentin Naumescu si publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Razboiul pentru suprematie SUA-China si cele cinci forte care schimba lumea chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Razboiul pentru suprematie SUA-China si cele cinci forte care schimba lumea

  „Suntem in plina furtuna. Poate ca nu e chiar un razboi mondial, dar exista o uriasa tensiune a schimbarii in lume. Schimbarile se potenteaza reciproc. Educatia, tehnologia, mediul inconjurator, comunicarea si ideologia transforma societatile, politica si economia. Competitia SUA-China si toate celelalte conflicte si mize subsecvente, ce decurg din aceasta megaconfruntare, definesc tot mai clar aliniamentele in strategia si politica internationale. Uniunea Europeana va trebui sa isi clarifice rapid clivajele interne si drumul strategic extern, precum si relatiile bilaterale cu SUA, China si Rusia, mentinand alianta occidentala (preferabil) sau mobilizandu-si resursele si vointa pentru autonomia strategica ori facand si una, si alta. A incerca o explicatie succinta a transformarilor complexe si profunde ale lumii in care traim poate fi un exercitiu riscant, atata vreme cat realitatile sunt volatile, dinamica politica este din ce in ce mai accelerata, iar perceptiile sunt influentate de circumstante locale si temporale variabile, de emotii trecatoare, dar intense, de afilieri ideologice mai mult sau mai putin constiente, de bule si mediatizari partinitoare, de valuri de fake news, de evaluari care se schimba de la un an la altul si chiar de la o luna la alta. Dar incercarea, cred, merita sa fie facuta. „Momentul istoric” in care ne aflam este prea semnificativ si plin de consecinte pentru a nu-i acorda importanta cuvenita.”- Valentin Naumescu…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Razboiul pentru suprematie SUA-China si cele cinci forte care schimba lumea este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.