Razboiul Peloponesiac. 431-404 i.Hr. PDF

Coperta Carte Razboiul Peloponesiac. 431-404 i.Hr.

Iti doresti sa citesti cartea Razboiul Peloponesiac. 431-404 i.Hr. publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Razboiul Peloponesiac. 431-404 i.Hr. chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Razboiul Peloponesiac. 431-404 i.Hr.

„”Aceste volume ofera o relatare concisa si lucida a unor campanii militare (…), precum si o analiza patrunzatoare a strategiilor si a modului de conducere. Ideale pentru scoala, dar si pentru lecturi la gura sobei.”” – James M. Mc Pherson, castigator al Premiului Pulitzer Faptul ca evenimentele Razboiului Peloponesiac sunt studiate pana astazi in universitati si academii, pentru ceea ce ne pot invata despre diplomatie, strategie si tactica, da marturie despre fascinatia lor durabila exercitata asupra noastra. Volumul de fata dezvaluie partea mai intunecata a civilizatiei Greciei clasice. De la efectele cumplite ale supraaglomerarii si ale ciumei asupra atenienilor pana la razboiul civil brutal care a izbucnit adesea in orasele Aliat cu Atena sau Sparta, aceasta carte ofera detalii realiste si adeseori tulburatoare cu privire la impactul pe care l-a avut razboiul asupra celor care astazi sunt considerati intemeietorii civilizatiei occidentale….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.