Razboiul care a pus capat pacii PDF

Coperta Carte Razboiul care a pus capat pacii

Iti doresti sa citesti cartea Razboiul care a pus capat pacii publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Razboiul care a pus capat pacii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Razboiul care a pus capat pacii

O carte de dimensiuni epice, alcatuita nu numai cu acribia istoricului, dar si cu gandirea eliberata de clisee a analistului contemporan, interesat de comparatii si arcuri peste timp, a carei poveste fascinanta se deruleaza in ritmul alert si sincopat al unui roman de aventuri. Un magistral tour de force prin istoria si diplomatia sfarsitului de secol al XIX-lea si inceputului de secol al XX-lea. Intr-un tablou panoramic care reuneste informatie istorica atent documentata, analize aplicate, revelatii din arhive, fragmente de corespondenta privata, dar si anecdotica plina de culoare, portretizari expresive si incursiuni pasionante in antropologia culturala, Margaret Mac Millan exploreaza perioada premergatoare izbucnirii Primului Razboi Mondial, in incercarea de a descifra cauzele care au dus, dupa o indelungata perioada de pace si prosperitate pe continentul european, la marsul nesabuit catre o conflagratie de proportii mondiale….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.