Rasu’ plansu’ din arhivele securitatii PDF

  Coperta Carte Rasu' plansu' din arhivele securitatii

  Iti doresti sa citesti cartea Rasu’ plansu’ din arhivele securitatii scrisa de Toma Roman Jr si publicata de editura Vremea? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Rasu’ plansu’ din arhivele securitatii chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Rasu’ plansu’ din arhivele securitatii

  O carte plina de situatii intre ras si plans, descoperite de Toma Roman Jr. in documente ale arhivelor Securitatii. Au fost adunate intre aceste coperte nume rasunatoare din politica, dar si cultura romaneasca – de la Ion Iliescu la tatal lui George Pruteanu, de la fratele lui Emil Bodnaras la o confuzie intre Agarbiceanu si Arghezi, de la Regele Mihai la Nicolae Herlea, de la presupusul copil din flori al lui Horia Sima la agentul… „Voma”. „Am incercat sa aduc la lumina situatii uitate de multa vreme, personaje tenebroase, abuzuri ale regimului totalitar, sa „pun in valoare” delatori ordinari care dupa 1989 au facut pe „fetele mari”. Mi-am dorit sa dovedesc complicitati, vulnerabilitati si santaje din interiorul nomenclaturii, sa demonstrez falsuri ale istoriografiei comuniste. De multe ori am gasit situatii de un umor negru, care dovedesc cat de „performant” era „bratul armat al clasei muncitoare”.” – Toma Roman Jr….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Rasu’ plansu’ din arhivele securitatii este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.