Rampe de iesire si rampe de intrare. Mentinerea femeilor talentate pe drumul catre succes PDF

Coperta Carte Rampe de iesire si rampe de intrare. Mentinerea femeilor talentate pe drumul catre succes

Iti doresti sa citesti cartea Rampe de iesire si rampe de intrare. Mentinerea femeilor talentate pe drumul catre succes publicata de editura Curtea Veche? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Rampe de iesire si rampe de intrare. Mentinerea femeilor talentate pe drumul catre succes chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Rampe de iesire si rampe de intrare. Mentinerea femeilor talentate pe drumul catre succes

Aceasta carte face parte din colectia Profit a editurii Curtea veche. Numeroase femei, adevarate profesioniste la locul de munca, isi intrerup cariera, cel putin o data, pentru cresterea copiilor, pentru a-si ingriji parintii in varsta sau pentru a rezolva alte probleme de familie. Cand sunt gata sa revina in campul muncii, nu peste mult timp, se lovesc de un zid. Posibilitatile de a se reincadra in munca (rampele de intrare) sunt rare, iar consecintele financiare pentru „intrerupere“ sunt o adevarata pedeapsa. Rezultatul? Multe femei nu reusesc sa se reintegreze, iar companiile pierd ocazia de a profita de aceasta rezerva de talente. Cum in viitorul deceniu se profileaza o criza de specialistii, companiile ar trebui sa-si schimbe politica in privinta femeilor calificate, daca vor sa-si poata invinge rivalii. Ce ar trebui sa faca, asadar, companiile, pentru a atrage si a pastra femeile foarte bine pregatite?Rampe de iesire si rampe de intrare raspunde la aceasta intrebare dificila oferind exemple din activitatea incununata de succes a Hidden Brain Drain Task Force – un grup alcatuit din treizeci si patru de companii de frunte din intreaga lume, printre care se numara General Electric, Johnson & Johnson, Lehman Brothers si Time Warner. Avand-o in frunte pe Sylvia Ann Hewlett, acest grup a pus la punct in ultimele trei decenii optsprezece modele pentru companiile care vor sa recruteze, sa pastreze si sa loializeze femeile cu aptitudini speciale. Lucrarea are la baza experienta acumulata in cadrul unor companii de prestigiu si isi intemeiaza afirmatiile pe date noi, care ofera cel mai amplu si mai nuantat tablou al parcursului femeilor de cariera din zilele noastre. Cartea, o resursa vitala, fara doar si poate, distruge un „model competitiv masculin“ care a insistat multa vreme pe ideea ca numai o cariera fara intreruperi, cu un regim rigid de lucru poate fi adevarata cale spre succes – in detrimentul femeilor ambitioase si al companiilor de pretutindeni, dornice sa benef…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.