Rafuiala PDF

Coperta Carte Rafuiala

Iti doresti sa citesti cartea Rafuiala publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Rafuiala chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Rafuiala

Intr-o capsula a timpului pe care, cu zece ani in urma, au ingropat-o niste elevi in curtea scolii lor, e descoperita o scrisoare infioratoare ce prezice moartea a sase persoane, mentionate doar cu initialele numelor. Dar, daca asa cum pare la prima vedere, a fost scrisa de o eleva de treisprezece ani, nu se poate sa fie o amenintare reala…Pentru a intelege motivatiile fetei care a scris mesajul, detectivul Huldar apeleaza la psihologul Freyja, dar, in scurta vreme, cei doi se trezesc in mijlocul unui nou caz socant. Gasirea scrisorii coincide cu un sir de evenimente macabre: in gradina unei case sunt descoperite bucati dintr-un cadavru, iar apoi proprietarul casei este ucis. Initialele acestuia – BT – se regasesc in lista celor sase persoane din scrisoare. Huldar si Freyja trebuie sa identifice cat mai repede cine a scris mesajul din capsula timpului si cine este criminalul inainte ca urmatoarele tinte sa fie omorate.””Rafuiala e un roman complex si brutal, care se incheie cu o rasturnare de situatie uimitoare.””- Evening Standard””O carte sumbra si palpitanta, care te tine cu sufletul la gura si, in acelasi timp, iti da fiori.””- Cosmopolitan Magazine””Yrsa Sigurdardottir scrie povesti vii si inteligente, care surprind esenta societatii islandeze, contribuind substantial la evolutia literaturii crime din tara ei.””- Arne Dahl, autor suedez de romane politiste Yrsa Sigurdardottir, nascuta la Reykjavik in 1963, a debutat in literatura politista in 2005, cu Ultimul ritual, romanul care deschide celebra serie care o are ca protagonista pe avocata Thora Gudmundsdóttir. Suflete damnate, al doilea volum din serie, a fost nominalizat la Shamus Award in 2010. In 2011, Imi amintesc de tine a primit Icelandic Crime Fiction Award, iar in 2015 Tacerea marii a castigat Premiul Petrona pentru cel mai bun roman politist scandinav. Cartile Yrsei Sigurdardottir au fost traduse in peste 30 de limbi….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.