Queer PDF

  Coperta Carte Queer

  Iti doresti sa citesti cartea Queer scrisa de William S. Burroughs si publicata de editura Pandora M? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Queer chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Queer

  Scris intre anii 1951 si 1953, dar publicat abia in 1985, legendarul roman al lui Burroughs este o enigma – atat un autoportret plin de cruzime, cat si un roman politic muscator, cea mai realista poveste de dragoste a autorului, dar si un montaj de scene fantastice comicgrotesti. Plasat in Mexico City, la inceputul anilor 1950, Queer il are in centru pe William Lee si cautarea deznadajduita a intimitatii si a ostoirii dorintei prin toate barurile ce alcatuiesc scena expiatilor americani din capitala mexicana. Queer este si cronica pasiunii homosexuale a personajului principal pentru tanarul Eugene Allerton, desfasurata intr-un Mexico City desprins parca dintr-un tablou suprarealist. Textul introductiv al romanului, o teribila confesiune insuflata de evenimentul care l-a determinat sa devina scriitor – impuscarea accidentala a sotiei sale, Joan Vollmer -, este fundamental pentru identificarea multora dintre resorturile operei lui Burroughs….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Queer este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.