Puterile misterioase ale pisicilor PDF

  Coperta Carte Puterile misterioase ale pisicilor

  Iti doresti sa citesti cartea Puterile misterioase ale pisicilor scrisa de Veronique Aiache si publicata de editura Orizonturi? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Puterile misterioase ale pisicilor chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Puterile misterioase ale pisicilor

  Pisicile sunt animale cu totul speciale. De la templele Egiptului antic pana la salasurile vrajitoarelor, ele au fost mereu asociate cu misterul si magia. De mai bine de 10.000 de ani, compania acestor mici feline fermecatoare este insotita de o aura mistica ce tinde sa aiba tangente nebanuite cu lumea paranormalului. Puterea vindecatoare reala a torsului pisicilor nu mai trebuie dovedita. Stim deja ca acele vibratii mangaietoare fac sa fie dispersata doza de negativitate acumulata in trup si spirit. Ele au puterea sa diminueze starile de anxietate, sa accelereze cicatrizarea ranilor si inchiderea fracturilor, sa intareasca reactiile de autoaparare ale organismului uman, sa regleze tensiunea arteriala. Dincolo de virtutile terapeutice, pisicile sunt dotate cu un fel de al saselea simt, capabil a fi asociat cu telepatia, sa absoarba undele negative care inconjoara persoanele din preajma, detectand bolile inainte de a se manifeste clinic si chiar sa faca legatura cu lumea de dincolo….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Puterile misterioase ale pisicilor este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.