Puterea tainica a energiei subtile sublime dumnezeiesti nesfarsite a iubirii PDF

Coperta Carte Puterea tainica a energiei subtile sublime dumnezeiesti nesfarsite a iubirii

Iti doresti sa citesti cartea Puterea tainica a energiei subtile sublime dumnezeiesti nesfarsite a iubirii publicata de editura Ganesha? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Puterea tainica a energiei subtile sublime dumnezeiesti nesfarsite a iubirii de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Puterea tainica a energiei subtile sublime dumnezeiesti nesfarsite a iubirii

Iubirea este totul. Este insasi fiinta ta, este mijlocul prin care ai fost creat(a), este esenta din care esti alcatuit(a) si este motivul care explica intoarcerea ta in aceasta dimensiune fizica. Esti iubire. Iubirea este vibratia ta naturala si starea ta de a fi. Ai venit pe Pamant pentru a experimenta cat mai multe aspecte ale iubirii: fizica, mentala, emotionala si spirituala. Ai ales sa te separi de marele Tot – Sursa Dumnezeiasca – pentru a invata sa manifesti energia iubirii aici, in lumea pamanteasca. Insa in realitate nu esti cu adevarat separat de Sursa Dumnezeiasca, ci mai degraba ai ales sa experimentezi o iluzie intr-o dimensiune fizica ce pur si simplu ti se pare reala. Persoana care tine in mana acest ghid si care citeste aceste cuvinte – adica tu -este o fiinta nemuritoare perfecta, deghizata intr-o faptura limitata….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.