Puterea rugaciunii PDF

Coperta Carte Puterea rugaciunii

Iti doresti sa citesti cartea Puterea rugaciunii publicata de editura Via? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Puterea rugaciunii de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Puterea rugaciunii

Cu adevarat, mare este puterea rugaciunii! Rugaciunea face mai bun pe cel care o spune, il apropie pe Dumnezeu de inima rugatorului si este ca o mana de ajutor nevazuta intinsa celui pentru care ne rugam. Rugaciunea vindeca pe cel bolnav, mangaie pe cel intristat, calauzeste pe cel dezorientat, adapa pe cel insetat, hraneste pe cel flamand, adaposteste pe cel lipsit de casa. Rugaciunea ne ocroteste parintii si fratiorii, bunicii si prietenii. Rugaciunea ii bucura pe ingerii pazitori, pe sfinti si pe Maica Domnului….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.