Puterea PDF

Coperta Carte Puterea

Iti doresti sa citesti cartea Puterea publicata de editura Storia Books? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Puterea chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Puterea

Ce s-ar intampla daca femeile ar capata brusc o putere nimicitoare si nemaivazuta?In Puterea, lumea e un loc familiar: baiatul nigerian bogat care leneveste pe marginea piscinei parintilor; copilul aflat in plasament, ai carui parinti adoptivi isi ascund adevarata fire in spatele religiei; politicianul american ambitios; fata dura de pe strazile Londrei, care provine dintr-o familie atipica. Din senin apare insa o forta noua, vitala, care se raspandeste cu viteza si care face ca destinele personajelor sa se impleteasca cu consecinte devastatoare. Adolescentele isi descopera o putere fizica uriasa – pot provoca o durere atroce si chiar moartea. Astfel, printr-o mica intorsatura a naturii, lumea este repornita de la zero.””O ipoteza fascinanta despre cum ar fi aratat lumea daca sexismul ar fi fost avut drept tinta celalalt sex milenii la rand. Ingenioasa… merita citita de toate femeile (si chiar de toti barbatii).””-The Times””Puterea este o replica contemporana la Povestea Slujitoarei.””-Ron Charles, Washington Post””Puterea e o bomba.””-Financial Times””Irezistibila. Pune o oglinda in fata lumii noastre asa cum e aici si acum.””-Mail on Sunday…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.