Puterea mintii – Descoperirea si disciplinarea fortei mentale PDF

  Coperta Carte Puterea mintii - Descoperirea si disciplinarea fortei mentale

  Iti doresti sa citesti cartea Puterea mintii – Descoperirea si disciplinarea fortei mentale scrisa de Swami Vishnu Devanda si publicata de editura Antet? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Puterea mintii – Descoperirea si disciplinarea fortei mentale chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Puterea mintii – Descoperirea si disciplinarea fortei mentale

  Odata ce am inteles fortele mentalului, se pot trezi in noi puteri psihice pana atunci ascunse. Se pot vedea obiecte de la distanta, se pot asculta sunetele din departare, se pot transmite mesaje in orice loc al Universului, se pot vindeca boli de la distante foarte mari. Nu exista limite pentru puterea mintii cosmice. Nu exista limite pentru puterea mintii cosmice….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Puterea mintii – Descoperirea si disciplinarea fortei mentale este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.