Puterea lui Tao PDF

Coperta Carte Puterea lui Tao

Iti doresti sa citesti cartea Puterea lui Tao publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Puterea lui Tao chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Puterea lui Tao

Fericirea se poate invata?Puterea lui Tao este un ghid esential in calatoria catre fericirea personala, armonie sociala, prosperitate economica si echilibru politic. Autorul explica principalele invataturi ale lui Lao Tzu si ilustreaza aplicarea acestora in realitate, fie ca este vorba de bunastare, de iubire si mariaj, creativitate si cariera, realizari personale sau sens al vietii. Fiecare capitol arata cum artisti, sportivi, capete incoronate dar si oameni de rand au accesat cu succes puterea lui Tao. Puterea lui Tao arata cum „Calea“ ne poate ajuta sa trecem cu bine peste provocarile cu care lumea sabatica, imprevizibila si schimbatoare in care traim ne intampina zilnic….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.