Puterea iubirii si recunostintei infinite PDF

Coperta Carte Puterea iubirii si recunostintei infinite

Iti doresti sa citesti cartea Puterea iubirii si recunostintei infinite publicata de editura For you? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Puterea iubirii si recunostintei infinite chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Puterea iubirii si recunostintei infinite

O calatorie de evolutie si de trezire a Spiritului vostru. V-ati dori sa descoperiti potentialul infinit pe care il aveti, de a va vindeca si rezolva incercarile de viata? Daca da, atunci cartea Puterea iubirii si recunostintei infinite, publicata la editura For you si scrisa de Dr. Darren R. Weissman, va va ajuta sa va priviti viata dintr-o perspectiva noua, mai inalta. Veti invata sa va eliberati extraordinara capacitate de vindecare pe care o au mintea si copul si veti incepe sa intelegeti limbajul complex al simptomelor fizice, al bolilor si stresului. Aceasta lucrare dezvaluie calatoria spiritului si arunca o noua lumina asupra unuia dintre cele mai mari mistere pe care omenirea a incercat sa-l elucideze – mintea subconstienta. Pe masura ce veti citi, veti vedea ca invatati cum sa va transformati si sa va controlati viata, cu ajutorul acestor lectii esentiale: universul este infinit; aveti liber arbitru – o alegere in cadrul fiecarei experiente; suntem cu totii interconectati; judecata este interzisa; cea mai mare putere este iubirea de sine; trebuie sa intampinati fiecare zi cu o atitudine de recunostinta; viata are sens… si multe altele!…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.