Puterea cuvintelor PDF

  Coperta Carte Puterea cuvintelor

  Iti doresti sa citesti cartea Puterea cuvintelor scrisa de Victor Duta si publicata de editura Stefan? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Puterea cuvintelor chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Puterea cuvintelor

  „ Puterea cuvintelor ” este un „dictionar de cuvinte, nume, expresii si citate” avand ca scop principal cunoasterea spiritualitatii popoarelor lumii reflectata prin lumina pe care o raspandesc cuvintele. Cartea noastra se doreste a fi un instrument la dispozitia cititorului pentru o intalnire de suflet cu mari spirite a umanitatii, pornind din antichitate si pana astazi. „ Puterea cuvintelor ” va prilejuieste, stimati cititori, a intra in legatura cu intelepciunea turnata in cuvinte a unor personalitati marcate cum ar fi: Platon, Aristotel, Homer, Terentiu, Cicero, Caesar,Ovidiu, Virgiliu, Socrate….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Puterea cuvintelor este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.