Putere nemarginita. Descopera stiinta implinirii personale! PDF

Coperta Carte Putere nemarginita. Descopera stiinta implinirii personale!

Iti doresti sa citesti cartea Putere nemarginita. Descopera stiinta implinirii personale! publicata de editura Act si Politon? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Putere nemarginita. Descopera stiinta implinirii personale! chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Putere nemarginita. Descopera stiinta implinirii personale!

Putere nemarginita / Unlimited Power de Anthony Robbins este audiobook-ul care poate reprezenta inceputul transformarii tale. Un audiobook suculent, plin de idei, citate si povesti de viata care te hranesc, te pun pe ganduri, iti spun mereu ceva ce ai nevoie sa auzi, si totodata, te fac sa te simti cu fiecare capitol mai aproape de ceea ce ai vrea sa fii sau sa devii. Un audiobook in legatura cu care vei simti ca te corecteaza din mers, fara a te certa sau a te trage de urechi. Un audiobook la finalul caruia vei avea acea reactie pe care o ai de obicei la filmele bune, iti va parea rau ca s-a terminat. Un audiobook pe care sa il faci cadou tuturor celor pe care ii iubesti. in Putere nemarginita, pornind de la exemplul personal, autorul vrea sa te invete sa dobandesti succesul, oferindu-ti un manual de dezvoltare umana care cuprinde competentele si strategiile de care ai nevoie pentru a te schimba mai repede decat ai fi crezut ca e posibil. O carte care iti vorbeste despre succes, despre cum poti sa il atingi, despre instrumentele de care ai nevoie pe acest drum, care iti ofera totodata o multime de povesti de viata de succes. O carte care, la 30 de ani de la prima editie, ramane inca foarte actuala si foarte utila.””in vremuri de schimbare, cei care continua sa invete mostenesc lumea, iar cei care se opresc din invatat se vor gasi perfect pregatiti pentru o lume care nu mai exista.”” – Eric Hoffer Despre Tony Robbins putem spune fara retineri ca, nu esti niciodata suficient de pregatit si instruit pentru a nu mai avea nimic de invatat de la el. Iar Anthony Robbins chiar este un exemplu de succes, din moment ce, inceputurile destinului sau aveau toate coordonatele unui esec. El a avut capacitatea insa de a se replia si a intoarce destinul in favoarea lui. Astazi face consultanta pentru performanta de top cu directorii executivi ai celor mai mari firme din lume, este antrenor motivational, instructor financiar, autorul unora dintre cele mai de succes carti de dezvoltare p…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.