Psihonautica PDF

Coperta Carte Psihonautica

Iti doresti sa citesti cartea Psihonautica publicata de editura Curtea Veche? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Psihonautica chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Psihonautica

La granita dintre literatura, fizica, filozofie, stiinte cognitive, antropologie si experiment lingvistic, Psihonautica – o noutate absoluta in literatura romana – realizeaza cu maiestrie trecerea de la textura microscopica a viselor la nivelul realitatii tangibile. Intr-o viziune ce integreaza tehnologia si biologicul, volumul de fata reprezinta o calatorie la limita umanului, punand in scena, printre altele, accelerarea mintii (Psihonautul), tentatia schizoida (Sindromul Pessoa) sau presiunea interioara de a sparge barierele cunoasterii prin descoperirea unei noi ecuatii a universului (Simultantul).Manual de instructiuni privind calatoria in lumea visului, minicurs de fizica cuantica pentru eschimosi, portal catre internetul cosmic, Psihonautica este, in primul rand, o pledoarie pentru restabilirea libertatii interioare a omului….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.