Psihologie si tehnologie. Fundamente de roboterapie si psihoterapie prin realitate virtuala PDF

Coperta Carte Psihologie si tehnologie. Fundamente de roboterapie si psihoterapie prin realitate virtuala

Iti doresti sa citesti cartea Psihologie si tehnologie. Fundamente de roboterapie si psihoterapie prin realitate virtuala publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Psihologie si tehnologie. Fundamente de roboterapie si psihoterapie prin realitate virtuala chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Psihologie si tehnologie. Fundamente de roboterapie si psihoterapie prin realitate virtuala

Pe baza rezultatelor unor cercetari de granita la nivel international si avand ca punct de referinta teoretic modele din terapia cognitiv-comportamentala, volumul identifica fundamentele interactiunii dintre tehnologie si psihologie si analizeaza beneficiile dezvoltarii tehnologice pentru aceasta din urma. Cercetarile inedite din domeniul roboterapiei si aplicatiile clinice testate si prezentate de autori demonstreaza avantajele combinarii psihoterapiei si tehnologiei pentru optimizarea personala, preventia si tratamentul problemelor psihologice sau ale celor somatice care implica mecanisme psihologice. Lucrarea se adreseaza studentilor si practicienilor din psihologie, dar si publicului larg interesat sa se familiarizeze cu noile practici ale psihologiei de secol XXI….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.