Psihologie pozitiva aplicata in educatie PDF

  Coperta Carte Psihologie pozitiva aplicata in educatie

  Iti doresti sa citesti cartea Psihologie pozitiva aplicata in educatie scrisa de Valeria Negovan si publicata de editura Meteor Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Psihologie pozitiva aplicata in educatie chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Psihologie pozitiva aplicata in educatie

  Cartea  Psihologie pozitiva aplicata in educatie , ca tentativa de sistematizare si articulare a contributiilor psihologiei pozitive la dezvoltarea cunoasterii omului, are scopul de a configura un necesar suport pentru specialistii care incearca sa inteleaga partea luminoasa a existentei principalilor actori ai mediului instructiv-educativ (elevi, profesori, institutii, politici) ca importanta parghie in pregatirea (fortificarea) lor pentru permanenta (si inscrisa in chiar conditia umana) confruntare cu partea ei intunecata.   Valeria Negovan este doctor, profesor universitar emerit (Universitatea din Bucuresti) si profesor universitar asociat (Universitatea Titu Maiorescu) cu expertiza in domenii ca psihologie generala, psihologia educatiei, psihologia invatarii, psihologia carierei, formare si consiliere profesionala, consiliere scolara, consiliere vocationala, cercetare. Autor a  34 de carti si capitole in carti, a numeroase articole publicate in reviste cu factor de impact sau  indexate BDI si in volumele proceedings indexate in baze de date internationale reprezentative ale conferintelor internationale. Laureat Profesor BOLOGNA (2015), distinctie decernata de Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR)….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Psihologie pozitiva aplicata in educatie este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.