Psihologie politica PDF

Coperta Carte Psihologie politica

Iti doresti sa citesti cartea Psihologie politica publicata de editura Institutul European? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Psihologie politica chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Psihologie politica

Psihologia politica este, dupa unii autori, „o tendinta moderna“ a psihologiei cu un mare potential de a deveni o ramura de sine statatoare a acestei stiinte. Volumul de fata propune cititorului o scurta trecere in revista a principalelor probleme cu care se confrunta Romania actuala, analizate dintr-o perspectiva psiho-sociala. Totodata reprezinta un punct de plecare in analiza ulterioara a dinamicilor sociale romanesti si poate oferi o imagine asupra modului in care probleme actuale ale societatii romanesti pot fi analizate dintr-un punct de vedere al psihologiei. Autorul invita cercetatorul roman sa mearga dincolo de retorica „expertilor“ conjuncturali si sa construiasca, prin intermediul unor analize secundare, inferente legitime, bazate pe informatii culese din anchetele de teren. Din cuprins: Identitatea psihologiei politice; Schimbarea in Romania anilor ’90; Schimbare sociala si schimbare organizationala; Noi tehnici de analiza a datelor: modelarea ierarhica; Elemente ale comportamentului politic; Sustinerea partidelor extremiste; Disfunctionalitatea perceputa a institutiilor. Fenomenul coruptiei….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.