Psihologia carierei PDF

  Coperta Carte Psihologia carierei

  Iti doresti sa citesti cartea Psihologia carierei scrisa de Valeria Negovan si publicata de editura Meteor Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Psihologia carierei chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Psihologia carierei

  Prin caracterul informatiilor pe care le contine (predominant teoretic, de tip manual universitar) cartea Psihologia carierei isi configureaza ca arie de adresabilitate in primul rand categoria specialistilor, actuali sau viitori (respectiv studenti), in domeniile in care cariera este obiect de cercetare si interventie in relatie cu complexa constelatie care este viata omului contemporan. Initiativa de a sistematiza si articula informatiile pe care le ofera literatura de specialitate cu privire la semnificatiile conceptelor asociate notiunii de cariera este justificata de chiar evolutia acestui concept, de la impunerea lui in psihologie pana la statutul de concept-pivot al unei ramuri aplicative a psihologiei (psihologia carierei) si, in plus, de aprecierea ca asemenea informatii pot oferi, mai ales tinerilor, sugestii utile cu privire la gestionarea si autogestionarea resurselor psihice de dezvoltare personala si profesionala prin, si in, cariera. Valeria Negovan este doctor, profesor universitar emerit (Universitatea din Bucuresti) si profesor universitar asociat (Universitatea Titu Maiorescu) cu expertiza in domenii ca psihologie generala, psihologia educatiei, psihologia invatarii, psihologia carierei, formare si consiliere profesionala, consiliere scolara, consiliere vocationala, cercetare. Autor a 34 de carti si capitole in carti, a numeroase articole publicate in reviste cu factor de impact sau indexate BDI si in volumele proceedings indexate in baze de date internationale reprezentative ale conferintelor internationale; Laureat Profesor BOLOGNA (2015), distinctie decernata de Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR)….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Psihologia carierei este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.