Provocarea stoica PDF

  Coperta Carte Provocarea stoica

  Iti doresti sa citesti cartea Provocarea stoica scrisa de William Irvine si publicata de editura Seneca? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Provocarea stoica chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Provocarea stoica

  Alcatuit din patru parti, „Fata in fata cu provocarile vietii”, „Psihologia piedicilor”, „Teste stoice” si „Cum sa duci o viata stoica”, volumul Provocarea stoica. Dobandeste calm, putere si rezilienta transpune in viata moderna principiile filosofiei stoice antice, invatandu-ne – printr-o serie de exercitii concrete – cum sa depasim incercarile vietii, si mai mult decat atat, cum sa transformam obstacolele care ne apar in cale in adevarate provocari stoice. Printre exercitii se numara strategia testului stoic, regula de cinci secunde sau antrenamentul de intarire. „Sunt un stoic practicant, in sensul ca am decis sa-mi duc existenta in secolul al XXI-lea, urmand strategii de viata concepute acum doua mii de ani de filosofii stoici Marcus Aurelius, Seneca si Epictet – printre altii. Si nu sunt singurul care a facut aceasta alegere. Tot mai multi oameni au inteles ca le lipseste ceea ce filosofii antici ar fi numit o filosofie de viata. O astfel de filosofie arata ce merita sa ai in viata si ofera o strategie de obtinere a acestor lucruri importante” – afirma William B. Irvine in „Introducerea” cartii sale….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Provocarea stoica este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.