Proscrisul, Cronici din Tinuturi Intunecate, Vol. 4 PDF

Coperta Carte Proscrisul, Cronici din Tinuturi Intunecate, Vol. 4

Iti doresti sa citesti cartea Proscrisul, Cronici din Tinuturi Intunecate, Vol. 4 publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Proscrisul, Cronici din Tinuturi Intunecate, Vol. 4 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Proscrisul, Cronici din Tinuturi Intunecate, Vol. 4

Torak a fost proscris si alungat din randul clanurilor pentru ca poarta semnul Devoratorilor-de-Suflete pe piept. El va trebui sa se ascunda in Codru, unde are de infruntat nenumarate primejdii. Dar nici de aceasta data credinciosii sai prieteni – lupul, Renn si Bale – nu-l vor lasa la greu, ajutandu-l sa treaca peste toate obstacolele pe care le intampina in incercarea de a-si dovedi nevinovatia….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.