Proprietatea intelectuala. Legislatie, jurisprudenta si repere bibliografice: noiembrie 2021 PDF

  Coperta Carte Proprietatea intelectuala. Legislatie, jurisprudenta si repere bibliografice: noiembrie 2021

  Iti doresti sa citesti cartea Proprietatea intelectuala. Legislatie, jurisprudenta si repere bibliografice: noiembrie 2021 scrisa de Viorel Ros, Ciprian Raul Romitan si publicata de editura Universul Juridic? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Proprietatea intelectuala. Legislatie, jurisprudenta si repere bibliografice: noiembrie 2021 chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Proprietatea intelectuala. Legislatie, jurisprudenta si repere bibliografice: noiembrie 2021

  Publicata cu avizul Asociatiei Stiintifice de Dreptul Proprietatii Intelectuale, ingrijita de prof. univ. dr. Viorel Ros si de lector univ. dr. Ciprian Raul Romitan, editia a 4-a (revizuita) a culegerii – Proprietatea intelectuala. Legislatie, jurisprudenta si repere bibliografice: noiembrie 2021 – cuprinde principalele acte normative care reglementeaza domeniul proprietatii intelectuale (dreptul de autor si drepturile conexe, brevetele de inventie, protectia desenelor si modelelor, marcile si indicatiile geografice, topografiile produselor semiconductoare, combaterea concurentei neloiale, protectia noilor soiuri de plante s.a.), precum si numeroase extrase relevante din acte normative incidente, asigurand astfel o buna cunoastere a acestuia. Mai mult, prin includerea unui numar semnificativ de spete atent selectate, repere bibliografice utile, trimiteri la decizii ORDA si la hotarari arbitrale relevante, volumul Proprietatea intelectuala. Legislatie, jurisprudenta si repere bibliografice: noiembrie 2021 constituie un instrument eficient si usor de utilizat de catre practicieni, dar si de catre publicul larg….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Proprietatea intelectuala. Legislatie, jurisprudenta si repere bibliografice: noiembrie 2021 este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.