Proprietareasa. Un nou caz al comisarului Soneri PDF

  Coperta Carte Proprietareasa. Un nou caz al comisarului Soneri

  Iti doresti sa citesti cartea Proprietareasa. Un nou caz al comisarului Soneri scrisa de Valerio Varesi si publicata de editura Crime Scene Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Proprietareasa. Un nou caz al comisarului Soneri chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Proprietareasa. Un nou caz al comisarului Soneri

  O noua ancheta a comisarului Soneri. Cu putine zile inaintea Sarbatorilor, in timp ce Parma e cuprinsa de ceata si de frenezia cumparaturilor, Ghitta Tagliavini dispare in chip misterios. Batrana e proprietareasa unei pensiuni unde comisarul Soneri si multi altii si-au facut veacul pe vremea studentiei. Dar cladirea ascunde si tainele mai-marilor din prezent… Ancheta il conduce pe Soneri printr-un oras pe care nu-l mai recunoaste, purtandu-l inapoi in timp, intr-un trecut dureros al conflictelor violente dintre comunisti si fascisti. Conflicte care, se dovedeste, au ramificatii mult mai profunde si insidioase decat s-ar fi asteptat. Putin cate putin, iluziile se risipesc, ranile se deschid la loc, trecutul isi pierde din frumusetea de odinioara, dezvaluind o realitate tulburatoare. O realitate in care a fost implicata si Ada, fosta sotie a lui Soneri, si in care moartea unei batrane e doar varful aisbergului. „ Un povestitor exceptional .” ( Barry Forshaw, Independen t) „ Dintr-o data, ancheta devine o calatorie inauntrul sau. Temerile lui ajung sa se materializeze in forma cea mai cumplita, cea a tristului adevar. Omul, care nu mai e comisar, nu va putea evita realitatea aceasta care, treptat, va ajunge sa-l inghita. Valerio Varesi loveste din nou .” ( SoloLibri.net ) „ O lectura excelenta, bine dozata si inteligent conceputa .” ( Annie Cunningham, Sunday Independent )…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Proprietareasa. Un nou caz al comisarului Soneri este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.