Promisiunea PDF

Coperta Carte Promisiunea

Iti doresti sa citesti cartea Promisiunea publicata de editura Cartemma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Promisiunea de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Promisiunea

In noaptea in care parintii lui Rachel si Toby sunt luati de nazisti, tatal ii da lui Toby trei monede de aur spunandu-i: „”Asta e tot ce am sa-ti las. In crema de ghete sunt ascunse trei monede de aur. Foloseste-le doar daca trebuie. O sa stii cand e momentul potrivit. Si mai mult decat orice, ramaneti impreuna. Asa veti reusi sa supravietuiti.”” Aceasta este povestea adevarata a doua surori care s-au confruntat cu ororile zilnice ale Auschwitzului, protejandu-se una pe cealalta, impartasind amintiri, temeri si chiar rasete – intotdeauna impreuna. Dar cand Rachel se imbolnaveste si este luata de paznicii nazisti, probabil pentru totdeauna, Toby isi risca viata si foloseste monedele de aur bine ascunse pentru a-si salva sora mai mica….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.