Proiectul Primar PDF

Coperta Carte Proiectul Primar

Iti doresti sa citesti cartea Proiectul Primar publicata de editura Lifestyle Publishing? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Proiectul Primar chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Proiectul Primar

Combinand stiinta genetica moderna cu biologia evolutionista, proiectul primar demonteaza o serie de mituri pe care medicina clasica si intelepciunea conventionala au ajuns sa le accepte ca adevaruri. Mark sisson il poarta pe cititor intr-o calatorie fascinanta de-a lungul evolutiei umane, comparand viata si sanatatea de fier a stramosilor nostri cu viata unei familii contemporane, expunand potentialele probleme de sanatate pe care le poate provoca incercarea de a trai conform obiceiurilor larg raspandite in lumea de azi. Sisson ne ofera o solutie transpusa in 10 legi privind stilul de viata, care ne pot ajuta sa ne reprogramam genele astfel incat sa ne bucuram de sanatate, sa scapam fara eforturi de kilogramele in plus si sa avem energie fara limite. Cititorul poate afla ca: o alimentatie bogata in grasimi de calitate poate, de fapt, sa ajute la scaderea greutatii; dietele populare, sarace in lipide si bogate in cereale, pot declansa bolile si o crestere continua a greutatii corporale; excesul de exercitii fizice de tip cardio afecteaza negativ sistemul imunitar; unele dintre cele mai folosite medicamente din zilele noastre pot sa inrautateasca starea de sanatate.””proiectul primar a fost una dintre cartile care au insotit inca de la inceput aparitia miscarii paleo pentru sanatate si a trecut cu bine testul timpului. Milioane de oameni duc o viata mai sanatoasa datorita activitatii lui mark, printre ei numarandu-ma si eu.”” – robb wolf, autorul bestsellerului new york times the paleo solution: the original human diet””influenta lui mark sisson s-a extins pe tot globul si a fost pentru noi o sursa de inspiratie in promovarea imaginii de ansamblu a principiilor unui stil de viata sanatos. Spre deosebire de multe alte programe de dieta si fitness stresante, proiectul primar ofera o metoda rationala de modificare a stilului de viata, care permite exprimarea preferintelor personale.”” – keris marsden si matt whitmore, autori ai cartilor paleo primer si paleo primer: second h…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.