Profesorul de succes. 59 de principii de pedagogie practica PDF

Coperta Carte Profesorul de succes. 59 de principii de pedagogie practica

Iti doresti sa citesti cartea Profesorul de succes. 59 de principii de pedagogie practica publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Profesorul de succes. 59 de principii de pedagogie practica chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Profesorul de succes. 59 de principii de pedagogie practica

Realitatile la care trebuie sa se adapteze scoala romaneasca sunt intr-o continua schimbare, avalansa de situatii in care cadrul didactic este pus zi de zi necesitand cunoasterea tuturor aspectelor ce ar putea influenta desfasurarea activitatii instructiv-educative. Cu o perspectiva echilibrata intre teorie si practica, volumul propune o abordare noua in aria stiintelor educatiei si ofera sfaturi care vin atat in sprijinul debutantilor, cat si al profesorilor cu experienta, ajutandu-i sa inteleaga mai bine lumea complexa si contradictorie a scolii. Numeroasele exemple si experimente, ce ilustreaza in egala masura principiile pedagogice consacrate si punctele de vedere recente, faciliteaza aprofundarea temelor discutate….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.