Procrastinarea intentionata. 5 permisiuni ca sa iti multiplici timpul PDF

Coperta Carte Procrastinarea intentionata. 5 permisiuni ca sa iti multiplici timpul

Iti doresti sa citesti cartea Procrastinarea intentionata. 5 permisiuni ca sa iti multiplici timpul publicata de editura Act si Politon? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Procrastinarea intentionata. 5 permisiuni ca sa iti multiplici timpul chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Procrastinarea intentionata. 5 permisiuni ca sa iti multiplici timpul

Cartea de fata construieste pe acele idei despre gestionarea timpului pe care le-am auzit cu totii, la care autorul adauga doua lucruri care au lipsit mereu: emotia si semnificatia. El ne arata felul in care cei mai mari lideri ai lumii si-au dat seama cum sa-si multiplice timpul la propriu, reusind, prin strategia procrastinarii intentionate si prin folosirea ei in avantajul lor, sa obtina mai mult din singura resursa considerata finita: timpul….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.