Procesul de cocreatie la apogeul lui. O conversatie intre maestri PDF

  Coperta Carte Procesul de cocreatie la apogeul lui. O conversatie intre maestri

  Iti doresti sa citesti cartea Procesul de cocreatie la apogeul lui. O conversatie intre maestri scrisa de Wayne W. Dyer, Esther Hicks si publicata de editura Adevar Divin? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Procesul de cocreatie la apogeul lui. O conversatie intre maestri chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Procesul de cocreatie la apogeul lui. O conversatie intre maestri

  Ce se intampla atunci cand aduci fata in fata unul dintre cei mai reputati invatatori inspirationali si spirituali ai epocii noastre si Maestrii Intelepti ai Universului? Are loc o intalnire magica, profunda si revigoranta pe care nu o vei uita niciodata! In aceasta carte coplesitoare, bazata pe un eveniment live petrecut in Anaheim, California, dr. Wayne W. Dyer sta fata in fata cu Esther Hicks si cu Constiinta Colectiva plina de intelepciune cunoscuta sub numele de Abraham. Wayne le pune lui Abraham toate intrebarile pe care le-a acumulat in cei peste 40 de ani de predare, iar Abraham ii raspund. Printre subiectele discutate se numara:   Cresterea copiilor si continuum-ul vietii; Putem ajunge la o stare de „iubire fara opus“?; Dharma, destinul si calea personala; Cum gestionam vestile proaste?; Exista maestri inaltati la cer si ghizi spirituali?; Monsanto si alimentele modificate genetic;   … si multe altele!…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Procesul de cocreatie la apogeul lui. O conversatie intre maestri este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.