Prizonier in Germania. Insemnarile unui capitan de artilerie 1916-1917 PDF

    Prizonier in Germania. Insemnarile unui capitan de artilerie 1916-1917 - Constantin Ionescu

    Iti doresti sa citesti cartea Prizonier in Germania. Insemnarile unui capitan de artilerie 1916-1917 scrisa de Constantin Ionescu? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Prizonier in Germania. Insemnarile unui capitan de artilerie 1916-1917 chiar din caminul casei tale. 

    Vezi Cartea – Sursa 1
    Vezi Cartea – Sursa 2
    Vezi Cartea – Sursa 3
    Vezi Cartea – Sursa 4
    In plus, daca vrei sa citesti cartea Prizonier in Germania. Insemnarile unui capitan de artilerie 1916-1917 PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

    Descrierera cartii Prizonier in Germania. Insemnarile unui capitan de artilerie 1916-1917

    Editie ingrijita de Adrian-Silvan Ionescu
     
    Manuscrisul continand memoriile bunicului meu matern s-a pastrat timp de un secol in arhiva familiei. Il public acum pentru prima data integral, insotit de o serie de fotografii inedite din albumele sale, care ii ilustreaza in detaliu relatarile. Un asemenea volum alcatuieste o marturie rara si pretioasa pentru istoric, precum si pentru antropolog, cu privire la experienta prizonierilor din lagarele Marelui Razboi. Fara veleitati literare si fara a se gandi sa-si publice vreodata notele, capitanul Constantin Ionescu si-a scris jurnalul cu sinceritatea aceluia care isi consemneaza experienta de viata pentru amintire personala si eventual pentru urmasi. Dar tocmai aceasta da valoare memoriilor sale: observatia atenta, descrierea amanuntita a locurilor si evenimentelor sub imperiul emotiilor de moment, critica nedisimulata la adresa comandantilor incapabili, ironia fina fata de inamic, compasiunea pentru cei suferinzi, duiosia si dragostea pentru familie, sentimentele profund umane care exala din fiecare fraza, ce nu are nimic grandilocvent si nu a suferit nici o stilizare, fac din notele capitanului Constantin Ionescu un document valoros al Primului Razboi Mondial. – Adrian-Silvan Ionescu

    Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Prizonier in Germania. Insemnarile unui capitan de artilerie 1916-1917 este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.