Privind catre Dumnezeul nostru. Orientarea in timpul rugaciunii liturgice PDF

Coperta Carte Privind catre Dumnezeul nostru. Orientarea in timpul rugaciunii liturgice

Iti doresti sa citesti cartea Privind catre Dumnezeul nostru. Orientarea in timpul rugaciunii liturgice publicata de editura Paralela 45? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Privind catre Dumnezeul nostru. Orientarea in timpul rugaciunii liturgice chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Privind catre Dumnezeul nostru. Orientarea in timpul rugaciunii liturgice

Sinteza holista si integratoare a publicatiilor pe aceasta tema, pornind de la principiul analizei surselor istorice, al interpretarii teologice si pana la principiul eficacitatii practicii pastorale contemporane, lucrarea lui U. M. Lang este cel mai bun studiu stiintific cu privire la gestul orientarii liturgice. Autorul cartii interpreteaza sursele cu acribie si rigoare stiintifica, iar cititorul va fi purtat printre argumentele istorice, teologice si pastorale fara a resimti vreo urma de partizanat confesional. Cu o viziune echilibrata asupra unei chestiuni aparent neinsemnate, dar atat de importanta pentru semnificatia teologica a rugaciunii, lucrarea lui U. M. Lang se recomanda a fi utila mai ales clericilor (indiferent de confesiune) care vor reinvata, poate, importanta unui gest liturgic neglijat azi chiar si de ortodocsi. Pr. prof. univ. Dumitru A. VANCA…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.