Principii – invata sa obtii cat mai mult din fiecare efort pe care il depui! – Editia de lux PDF

Coperta Carte Principii - invata sa obtii cat mai mult din fiecare efort pe care il depui! - Editia de lux

Iti doresti sa citesti cartea Principii – invata sa obtii cat mai mult din fiecare efort pe care il depui! – Editia de lux publicata de editura Act si Politon? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Principii – invata sa obtii cat mai mult din fiecare efort pe care il depui! – Editia de lux chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Principii – invata sa obtii cat mai mult din fiecare efort pe care il depui! – Editia de lux

Principii / Principles: Life and Work de Ray Dalio este exact genul acela de carte pe care o cauti mereu, dar o gasesti de prea putine ori, pe rafturile librariilor. O carte care iti propune perspective noi asupra vietii si din care ai cu siguranta ceva de invatat, fie ca esti manager, si vrei sa iti imbunatatesti strategia de business, fie ca esti un individ oarecare si cauti sa faci o schimbare pozitiva in viata ta. Ray Dalio este unul dintre cei mai de succes antreprenori si investitori din lume, figurand in topul 100 al celor mai bogati oameni de pe planeta (potrivit revistei Forbes) si in topul 100, intocmit de revista Time, al celor mai influenti oameni din lume. Dalio este fondatorul companiei de investitii Bridgewater Associates, pe care, in decursul a 42 de ani a transformat-o dintr-o simpla firma de apartament, in a cincea cea mai importanta companie privata din Statele Unite. „”Este important sa ai principii clare deoarece iti vor afecta toate aspectele vietii, de mai multe ori pe zi.””Ce il face diferit pe Ray Dalio de ceilalti antreprenori ai lumii? Principiile sale, sau altfel spus, cultura unica pe care a creat-o – aceea a meritocratiei ideilor bazata pe adevar si transparenta radicala si a luarii deciziilor bazata pe cantarirea credibilitatii -, pe care el crede ca majoritatea oamenilor si organizatiilor o pot folosi pentru a-si atinge mai bine scopurile. Numit de catre revista CIO „”Steve Jobs al investitiilor”” datorita faptului ca principiile sale au schimbat radical domeniul investitiilor, Ray Dalio ne propune in cartea de fata sa descoperim care sunt principiile care l-au ghidat in business, dar si in viata. Motivatia lui pentru scrierea acestei carti, devenite in foarte scurt timp bestseller, a fost aceea ca, dupa parerea lui, succesul sau in afaceri nu s-a datorat faptului ca ar fi avut el niste calitati exceptionale de businessman, ci tocmai acestor principii, pe care le detaliaza pe parcursul cartii.””Gandeste singur pentru a decide: 1) ce vrei, 2)…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.