Prin zapada si cenusa vol 1 PDF

Coperta Carte Prin zapada si cenusa vol 1

Iti doresti sa citesti cartea Prin zapada si cenusa vol 1 publicata de editura Nemira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Prin zapada si cenusa vol 1 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Prin zapada si cenusa vol 1

A sasea parte din seria OUTLANDERSuntem in 1772, in pragul Revolutiei Americane, strazile Bostonului sunt pline de morti, iar in padurile izolate din Carolina de Nord cabanele ard din temelii. Guvernatorul apeleaza la Jamie Fraser ca sa incerce sa unifice taramul si sa il protejeze in numele Coroanei. Dar acesta stie de la Claire cum se termina povestea: cu independenta tuturor statelor americane. Si mai stie, dintr-un ziar aparut in 1776, ca el si toti ai lui pier in lupta. Pentru prima data, Jamie spera ca viitorul se poate, totusi, schimba.””Al saselea roman al aventurilor lui Claire si Jamie se concentreaza pe experienta inaintarii in varsta, cu melancolia ei implicita, dar, ca de obicei, si pe atentia la detaliul istoric: intrigile se leaga atat de bine intre ele, punand problema dificila a predestinarii.””- Toronto Star…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.