Prin stele calator. Viata obiectivul creatiei PDF

Coperta Carte Prin stele calator. Viata obiectivul creatiei

Iti doresti sa citesti cartea Prin stele calator. Viata obiectivul creatiei publicata de editura Smart Publishing? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Prin stele calator. Viata obiectivul creatiei chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Prin stele calator. Viata obiectivul creatiei

Universul este viu, existenta vietii eterne ii asigura continuitatea, regenerarea, extinderea si cucerirea spatiului si a timpului tinzand spre infinit. Parcursul vietii de la Sursa Creatoare, trecand prin toate etapele evolutiei spirituale si reantruparii fizice, de la faza de „”seminte ale creatiei””, „”spori de viata”” pana la cea de „”spirit evoluat co-creator”” capabil sa se uneasca cu „”Sursa”” de la care a pornit, totul este prezentat intr-o forma intuitiva, dar avand suport cunostintele ce vin din descoperirile stiintei moderne corelate cu informatiile ce au traversat istoria omenirii, de la antici pana in zilele noastre, cuprinse in lucrari filosofice, mitologii, traditii si religii, observand atent tot ce se intampla langa noi, in viata reala. Tedi Motoc…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.