Primul pas PDF

Coperta Carte Primul pas

Iti doresti sa citesti cartea Primul pas publicata de editura Curtea Veche? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Primul pas chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Primul pas

„In politica, daca ai gresit, demisionezi, iar daca ai de ales intre a fi marlan si a castiga, pe de o parte, si a fi om corect si a pierde, pe de alta parte, eu aleg corectitudinea. Referirile mele la etica si la o etica profesionala au fost constante, inclusiv in campanie, si sunt convins ca pentru multi dintre oamenii care m-au ales acest lucru a fost hotarator. Pentru mine este foarte simplu: e felul meu de a fi.“„Nu exista nicio exagerare in a spune ca Romania a trecut, in toamna anului 2014, printr-un sir de scandaluri politice pe care campania electorala le-a facut sa se vada in tot derizoriul lor. De la certurile ritualice, televizate, dintre fostul presedinte si premier si pana la pericolul real ca o putere corupta sa-si adapteze legislatia pentru a-si mentine pozitia, tot acest sir de nereguli semnala ca ne aflam intr-un moment-limita. Lucrurile nu erau ireversibile, insa daca in cateva zile, cate mai ramasesera pana la scrutinul final, oamenii nu intelegeau ca se ajunsese intr-un punct critic, democratia ar fi intrat intr-o zona minata de pericolul feudalizarii si al mutarilor discretionare. Era esential ca oamenii sa iasa la vot.“„Adversarul meu a aruncat in lupta pentru Cotroceni tot ceea ce invatase intr-un partid cladit pe o cultura politica rapace si neprincipiala: eschiva, atac la persoana, aroganta, dispret si tupeu. Faptul ca pe 22 decembrie 2014, la 25 de ani dupa Revolutie, la Palatul Cotroceni nu a ajuns un om politic format in matricea patentata de Ion Iliescu tine de inteligenta unui popor care a refuzat sa mai fie tras pe sfoara si care a dat o sansa schimbarii.“ – Klaus Iohannis„Va scriu pentru a va felicita pentru victoria in alegerile prezidentiale din Romania. Din partea Comisiei Europene si a mea personal, va doresc tot succesul pentru Presedintia dumneavoastra.“ – Jean-Claude Juncker, Presedintele Comisiei Europene„Va rog sa acceptati urarile mele de bine cu ocazia asumarii noilor responsabilitati. Astept cu interes sa lucram impreuna…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.