Primul meu dictionar vizual german-roman Larousse PDF

  Primul meu dictionar vizual german-roman Larousse

  Iti doresti sa citesti cartea Primul meu dictionar vizual german-roman Larousse scrisa de De pe acelasi raft? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Primul meu dictionar vizual german-roman Larousse chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Primul meu dictionar vizual german-roman Larousse PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Primul meu dictionar vizual german-roman Larousse

  Prin intermediul acestui dictionar vizual care contine aproximativ 1.000 de cuvinte din limba germana, insotite de echivalentele lor din romana si de ilustratii sugestive, copilul dumneavoastra va patrunde tainele limbii lui Goethe!
   
  – O lucrare usor de consultat si simplu de folosit
  – Un vocabular special adaptat pentru tinerii utilizatori
  – Fiecare cuvant este insotit de imagini preluate din universul familiar al copiilor
  – Cuvintele sunt repartizate in 60 de capitole tematice, pentru a putea fi retinute cu usurinta: activitatile, animalele, anotimpurile, casa, corpul omenesc, familia, hobby-urile, mijloacele de transport, orasul, sporturile etc.
   
  Aceasta lucrare practica ii ajuta pe copii sa descopere in joaca, de la cea mai frageda varsta, limba germana si sa-si insuseasca cuvintele cele mai importante din viata de zi cu zi.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Primul meu dictionar vizual german-roman Larousse este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.