Primul meu dictionar ilustrat de limba germana PDF

  Coperta Carte Primul meu dictionar ilustrat de limba germana

  Iti doresti sa citesti cartea Primul meu dictionar ilustrat de limba germana scrisa de Ulrike Holzwarth-Raether si publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Primul meu dictionar ilustrat de limba germana chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Primul meu dictionar ilustrat de limba germana

  Calatoria ABC galactica – o placere de a invata limba germana pentru copii incepand cu 5 ani. Aici copiii invata: sa deosebeasca literele; sa citeasca primele cuvinte; sa ordoneze cuvintele; sa scrie propriul nume si primele cuvinte. Cuprinde jocuri amuzante si poster cu alfabetul care poate fi personalizat. Realizat de un pedagog cu experienta….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Primul meu dictionar ilustrat de limba germana este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.