Prietenul meu, norul PDF

Coperta Carte Prietenul meu, norul

Iti doresti sa citesti cartea Prietenul meu, norul publicata de editura Univers? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Prietenul meu, norul chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Prietenul meu, norul

Ce te faci daca, intr-o buna zi, iti cade un nor in cap?Foarte simplu, il pui in geanta de gradinita si il iei cu tine acasa, fiindca e amuzant sa locuiesti impreuna cu un nor. Il poti plimba in lesa, ca pe un pudel si te poti distra de minune alaturi de el, pe el si in el. Si daca afla parintii?Nici o problema! Poti face impreuna cu ei castele de nori si va puteti juca de-a v-ati ascunselea. Insa ce se intampla cand norul se face tot mai mare, iar la masa nu-i mai poti vedea pe cei din jur de atata ceata?Atunci e timpul pentru un consiliu de familie si trebuie luata o hotarare, care nu e deloc usoara…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.