Prietenul din viitor PDF

Coperta Carte Prietenul din viitor

Iti doresti sa citesti cartea Prietenul din viitor publicata de editura Corint Junior? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Prietenul din viitor chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Prietenul din viitor

Alec traieste in 2015, Josie traieste in 1915. Cei doi copii de 12 ani, care locuiesc in aceeasi casa, la distanta de o suta de ani, intra in legatura cu ajutorul unei placi de spiritism si se imprietenesc chiar fara a ajunge sa se intalneasca vreodata. Alec afla un secret teribil despre Josie, despre surioara ei Cassie si despre mama fetelor, care e un mediu pasionat de fenomene paranormale. Josie si Cassie sunt in pericol, iar Alec, ca un bun si devotat prieten, le va transmite din viitor ce au de facut ca sa se salveze. Prietenul din viitor este o poveste emotionanta care te tine cu sufletul la gura, fiindca exact asta ii reuseste lui Camille De Angelis in toate cartile ei: sa te captiveze scriind despre lucruri incredibile precum o prietenie indestructibila care se dezvolta de-a lungul unei uluitoare calatorii in timp.””Infricosatoare si captivanta, cartea lui Camille De Angelis ii va atrage pe copiii care isi doresc sa se lase cuprinsi de fiori si sa dezlege mistere. Autoarea a creat cu mult talent o incontestabila reusita literara.”” – Booklist…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.