Prezenta iubirii. Legile iubirii. Puterea iubirii PDF

Coperta Carte Prezenta iubirii. Legile iubirii. Puterea iubirii

Iti doresti sa citesti cartea Prezenta iubirii. Legile iubirii. Puterea iubirii publicata de editura For you? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Prezenta iubirii. Legile iubirii. Puterea iubirii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Prezenta iubirii. Legile iubirii. Puterea iubirii

Prezenta iubirii – Raspunsul lui Dumnezeu la cererea de ajutor a omenirii Familia umana se afla la rascruce. Nu ne mai permitem sa fim neglijenti, neatenti sau impulsivi cu ceea ce cream. Este cazul sa cream cu compasiune si sa fim responsabili pentru ceea ce producem. Fiecare dintre noi are un rol de jucat in vindecarea constiintei pe planeta noastra. Legile iubirii – Ghid pentru a trai in armonie cu adevarul spiritual universal Ca intr-o minunata tesatura migaloasa, cele zece principii spirituale sunt descrise si ilustrate de Paul Ferrini cu abilitatea sa rarissima de a sintetiza intelepciunea maestrilor Tao, Zen, sufiti si hasidici cu miezul invataturilor lui Iisus. O analiza profunda a cauzelor suferintei, dar si a cailor de a o depasi. Puterea iubirii – 10 practici spirituale ce iti vor transforma viata Exersate pe parcursul a 10 saptamani, aceste exercitii te ajuta sa-ti integrezi in viata cotidiana conceptele prezentate in Legile iubirii. O intalnire incantatoare si profunda cu invataturi stravechi si cu interpretari moderne, in stilul unic al unui autor de exceptie: Paul Ferrini!…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.