Preotul ortodox in veacul XXI. Schite pentru un portret PDF

Coperta Carte Preotul ortodox in veacul XXI. Schite pentru un portret

Iti doresti sa citesti cartea Preotul ortodox in veacul XXI. Schite pentru un portret publicata de editura Lumea Credin?ei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Preotul ortodox in veacul XXI. Schite pentru un portret chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Preotul ortodox in veacul XXI. Schite pentru un portret

„”Cine? Un numar de 27 de contributori, specialisti recunoscuti in domeniile lor de activitate. Multi dintre ei poarta delicatul si dificilul titlu de intelectual publici: Varste diferite, profesiuni diferite. Ceea ce-i uneste pe toti este atentia sigrija acordata ortodoxiei si Bisericii Ortodoxe. De ce? Pentru ca vremurile se schimb a cu o repeziciune mai mare decat credeam. lar odata cu ele si ‘profesiunea’ de preot (cu ghilimelele de rigoare). Una dintre cele mai grele si delicate din lume, fiind bazata pe o chemare launtrica si exigente de tot felul, greu de inteles si acceptat pentru lumea secularizata din jur. Despre ce? Asa cum o arata si titlul, despre preot si provocarile grozave ale timpului prezent si viitor, de la (bio) etica la noile tehnologii, de la probleme de pastoratie la comunicare publica. Toate acestea – si inca multe altele – la un loc. Cum? Termenul cel mai important ar fi dragostea. Urmata de atentie si ingrijorare. Si multa speranta, marturisita direct sau nu, in faptul ca Biserica (si slujitorii sai, preotii) va sti sa depaseasca victorioasa aceste talazuri ale vremurilor. Pentru cine? Pentru toti cei carora le pasa, laici .si slujitori ai Bisericii, deopotriva. Pentru toti cei care mai cred, mai au speranta si vor sa stie pe ce anume este cladita increderea lor.”” – Mirel Banica…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.