Preferata regelui PDF

Coperta Carte Preferata regelui

Iti doresti sa citesti cartea Preferata regelui publicata de editura Miron? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Preferata regelui de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Preferata regelui

Rosamond Marshal a ramas orfana la o virsta foarte frageda si este lasata in grija Eleanorei de Montfort, sora regelui Henry al III-iea si sotia renumitului lord al razboiului, Simon de Montfort. Ajunsa acum pupila a regelui si sub tutela versatei contese, Rosamond va dobindi de la aceasta nu numai arta de a fi o castelana desavirsita, ci si arta de a-si exercita puterea ca femeie purtind vesminte atragatoare, facind conversatii inteligente si fermecindu-i nemilos pe barbati. Cind Rosamond atinge virsta potrivita casatoriei, frumoasa mostenitoare nu pare prea dornica sa paraseasca siguranta castelului sotilor Montfort. Fiindca fusese logodita de timpuriu cu puternicul cavaler Rodger de Leyburn, un chipes burlac rivnit de femei, acum a venit timpul ca mariajul lor sa devina oficial. Diabolicul Rodger este suficient de experimentat, incit sa-i anuleze Rosamondei toate stratagemele folosite pentru a-l face sa rupa logodna. Mai mult de atit, printul Edward nu mai accepta nici o scuza a Rosamondei, prin care ea tot amina casatoria. Incet si cu maiestrie Rodger o curteaza pe Rosamond, convingind-o ca iubirea lui este mai presus de averile si proprietatile ei….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.