Prefa-te ca ma iubesti PDF

Coperta Carte Prefa-te ca ma iubesti

Iti doresti sa citesti cartea Prefa-te ca ma iubesti publicata de editura Tritonic? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Prefa-te ca ma iubesti de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Prefa-te ca ma iubesti

Prefa-te ca ma iubesti – Georgiana Sandu O seara, o cina in familie si cateva zambete fortate. Pare un targ rezonabil prin care poate scapa de cel mai mare dusman al ei. Asa crede Jenn cand accepta sa joace rolul de iubita pentru cel mai ravnit burlac al Americii. Henry e mostenitorul unei averi impresionante, dar incapatanarea de a-i demonstra tatalui sau ca nu e doar un afemeiat risipitor, il determina sa-si angajeze „”logodnica perfecta””. Setea de bani ii orbeste si ajung la un pas de catastrofa. Dintr-un joc de-o seara, se trezesc la un pas de casatorie, iar pasiunea ce incepe sa incolteasca pe sub furie nu le e deloc de ajutor. Georgiana Sandu are 22 de ani si si-a inceput cariera scriind pe o platforma online, unde a reusit sa ajunga cel mai citit autor al Romaniei. Volumul ei de debut, „”Iubire Periculoasa”” a castigat titlul Bestsellerul anului 2016la editura Tritonic….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.