Predici despre virtutile crestine PDF

  Predici despre virtutile crestine - Fericitul Augustin

  Iti doresti sa citesti cartea Predici despre virtutile crestine scrisa de Fericitul Augustin? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Predici despre virtutile crestine chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Predici despre virtutile crestine PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Predici despre virtutile crestine

  Prezentul volum reuneste o selectie de lucrari care fac parte dintr-o categorie distincta a operei Fericitului Augustin (354-430 d.Hr.), cunoscuta sub numele de „predici” (sermones).

  Rostite cu diverse ocazii, ele se inrudesc prin propunerea cu obstinenta a virtutilor omenesti, dintre care amintim: credinta, iubirea, milostenia, rabdarea, nadejdea, ascultarea. Prin cultivarea lor se dobandeste pacea, acea stare de echilibru si de armonie care contribuie la cresterea si dezvoltarea comunitatii crestine amenintate de rebeliunea schismaticilor. Aceia care au alunecat in ignoranta si traiesc intr-o materialitate primejdioasa trebuie invatati sa iubeasca, sa fie milostivi, rabdatori, increzatori, supusi cuvantului divin. Altfel spus, ei trebuie vindecati de catre cei sanatosi in duh, pentru ca doar avand grija de sufletul celuilalt, mantuirea unui singur om atrage dupa sine mantuirea intregii omeniri….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Predici despre virtutile crestine este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.