Predestinati PDF

Coperta Carte Predestinati

Iti doresti sa citesti cartea Predestinati publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Predestinati chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Predestinati

Destinul i-a unit. Zeii ii despart. Helen Hamilton a incercat mereu sa ascunda cat este de diferita, un lucru nu prea usor pe o insula atat de mica precum Nantucket si care devine tot mai greu pe masura ce este chinuita din ce in ce mai mult de halucinatii si cosmaruri. Dar adevarata mostenire a lui Helen va iesi la iveala abia cand il intalneste pe Lucas Delos la scoala. Dar chiar si atunci cand Lucas o ajuta sa-si trezeasca la viata uimitoarele puteri adormite, ei nu pot fi impreuna daca nu se elibereaza de destinul tragic tesut pentru ei de cele trei moire….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.