Preaiubita PDF

  Coperta Carte Preaiubita

  Iti doresti sa citesti cartea Preaiubita scrisa de Toni Morrison si publicata de editura ART? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Preaiubita chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Preaiubita

  O intamplare teribila tulbura linistea caminului in care Sethe, o sclava fugara, incearca sa ia viata de la capat alaturi de cei patru copii ai sai. Linistea mult asteptata nu va aparea insa pana cand spiritul razbunator care-i bantuie casa nu-si va gasi pacea. Emotionant, dur, apasator, romanul lui Toni Morrison este o marturie tulburatoare despre o rana nevindecata a unui popor, o istorie care reuseste sa inspaimante, intrige, emotioneze, revolte chiar si pe cititorul de astazi. „Preaiubita este o carte densa, dramatica, si nu melodramatica, particulara si in acelasi timp universala, socanta, totusi linistitoare. O carte noua, dar in acelasi timp foarte apropiata de romanul traditional, capabila sa influenteze sau sa schimbe perceptia cititorului despre lume.” – The Guardian „Pentru familia lui Sethe aceasta nu este o poveste „de spus mai departe”, dar pentru cititorii acestui roman este pe atat de magica, pe cat este de nelinistitoare. Preaiubita este un roman sclipitor.” – The New York Times…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Preaiubita este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.